Aktuális

Most egy falat segítség is életeket menthet!

#Tanácsok

Az elmúlt időszak sok szempontból az összefogásról, a segítségnyújtásról szólt, mindannyian érezzük, hogy mindennél többet jelent most egy apró tett is!

Tovább a cikkhez

Tudod, kinek jönne még jól a támogatás? A menhelyi cicáknak!

#Tanácsok

Mutatjuk, mit tehetsz értük akár otthonról is a PreVitallal!

Tovább a cikkhez

6 tipp, hogy megkönnyítsd az új cica beilleszkedését

#Tanácsok

Ha új négylábú érkezik a házhoz, nagyon sok szempontot figyelembe kell vennünk, a környezet drasztikus változása ugyanis stresszt válthat ki a cicákból. Összegyűjtöttük nektek néhány tanácsot, hogyan tudjátok megkönnyíteni ezt az időszakot új kedvencetek számára.

Tovább a cikkhez

A játék fontossága egy macska életében

#Tanácsok

Nincs olyan cica, amelyik ne élvezné a gazdival történő közös játék örömét, ellenben a macskatartók gyakran megfeledkeznek róla, hogy a kedvencükkel töltött játékos idő mennyire fontos.

Tovább a cikkhez

3 tipp, hogy túléld a tavaszi vedlési időszakot

#Tanácsok

Sok gazdi csak akkor realizálja, hogy megérkezett a tavasz, mikor észreveszi, hogy macskája egyre több szőrt hord szét a lakásban, és a simogatások alkalmával is komplett szőrcsomók maradnak a kezében.

Tovább a cikkhez

Melyek azok a növények, amiket be se vigyünk a lakásba, ha macskánk van?

#Tanácsok

Minden gazdi jól tudja, hogy ha növényekkel pakolja teli a lakást, akkor kedvence előbb vagy utóbb megcsócsálja azokat. Sok szobanövény és virág ártalmas, egyenesen mérgező hatással lehet a cicánkra, ezért jól meg kell gondolnunk, mit választunk.

Tovább a cikkhez

5+1 tipp, hogy a cicád bent is vidám maradjon

#Tanácsok

Habár ma már rengeteg cica él háztartásban, alapvetően mégis egy ragadozóról van szó, ezért van néhány dolog, amire érdemes odafigyelnünk, ha benti cicánkat boldognak szeretnénk látni.

Tovább a cikkhez