Rólunk

Mit adunk a gazdiknak?

Cica eledeleket, kompromisszumok nélkül.

Cicatulajdonosainknak alkottuk meg a PreVital termékcsaládot. Minőségi macskaeledelt hoztunk létre, aminek nem kell az ára miatt aggódni. Elsődleges szempontunk volt, hogy hozzájáruljunk a cicák egészséges táplálkozásához, aktív életéhez és jó közérzetéhez. Olyan értékes, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag táplálékot készítettünk, mely fedezi a cicák napi energia bevitelét és hozzájárul a csontjaik egészséges növekedéséhez, így kedvenceink minden nap teljes értékű eledelhez juthatnak. Macskaszakértőként jól tudjuk, hogy ahány cica, annyi szokás, és pontosan annyi féle igény is kielégítésre vár, ezért különös gonddal alakítottuk választékunkat. Megtalálhatják a kedvükre valót a húsimádó cicák, a zöldségbarátok, a vad- és halkedvelők, a felnőtt és lélekben még gyerek cicák is. Sőt, egyedülálló választékkal kedveskedünk a steril kedvenceinknek is, így nekik sem kell lemondani a finomságokról. Termékeink a maximális egészség jegyében születtek, így nem tartalmaznak tartósítószereket, csupán számos értékes vitamint és ásványi anyagot, amikkel hozzájárulnak a cicák különböző igényeinek kielégítéséhez, minden nap:

  • D3 vitamin az erős fogakért és csontokért
  • E vitamin az erős immunrendszerért
  • A vitamin az éles látás fenntartásáért
  • Inulin a jó emésztésért
  • Biotin és cink az egészséges bőrért és csillogó bundáért
  • Taurin az erős szívért

A PreVital cicatápok száraz, konzerv és alutasakos formában is kaphatóak az üzletekben.

Mit adunk a gazdiknak
A kisállat a küldetésünk

A kisállat a küldetésünk

Egészséges és boldog kisállatokat szeretnénk nevelni, ezért minden termékünket célzottan az immunrendszerük, izmaik, csontjaik erősítése, szőrméjük és bőrük védelme érdekében fejlesztettük ki.

Tudjuk, hogy az ő életükben is ugyanolyan fontos a megfelelő táplálkozási és életviteli szokások egyensúlyban tartása, akárcsak a sajátunkban, ezért ételeink ezt garantálják kedvenceink számára a mindennapokban.

Minden termékünk könnyen emészthető, az élettanilag értékes fehérjét, zsírt, szénhidrátot, vitaminokat és ásványi anyagokat a megfelelő arányban tartalmazza. Ez segít abban, hogy kedvencünk életerős, energikus és boldog legyen.

A kutyák és cicák különböző táplálkozási szokásaihoz igazodva biztosítjuk a lehető legjobb minőséget és a legnagyobb termékválasztékot, legyen szó konzerv, alutálka, alutasakos, száraz és félszáraz eledelről, snackről vagy akár csak egy jutalomfalatról.

Köszönjük, hogy velünk tart! Kövessen minket!

Csakis a legjobbat adjuk

Mindenkihez szeretnénk eljutni, de a legeslegfontosabb feladatunknak azt tartjuk, hogy megtaláljuk a tökéletes receptúrát. A legfinnyásabbaktól a mindenevőkig, az egészségtől az ízvilágig mindenre gondoltunk.

Termékfejlesztőink olyan minőségi eledeleket hoztak létre, amik minden falatukban kimagaslóan sok fehérjét és vitamint tartalmaznak.

Hazai és külföldi farmokon addig végeztük az ízteszteket, amíg a legjobb eredményeket értük el. A puha falatkák állagának előállításán át, a sokszorosan tesztelt legfinomabb ízig, mindenre odafigyeltünk.

A mai napig nemzetközi állateledel-szakértőkkel működünk együtt, vizsgáljuk a kutyák és macskák viselkedését, igényeit és szokásait, amik alapján tökéletesítjük a receptet. Így segítünk abban, hogy minden gazdi a lehető legjobbat adhassa kedvenc négylábújának.

Partner in Pet Food

Kik vagyunk?

Piacvezető európai vállalat.
Kiváló minőségű állateledeleink 38 országban kaphatóak, így biztosítjuk a legjelentősebb áruházláncok, kisállat-kereskedők és szaküzletek ellátását.

Mik a terveink?

Folyamatosan terjeszkedünk, hogy minél több gazdihoz juthassunk el állateledeleinkkel. Mára elmondhatjuk magunkról, hogy saját márkás termékeink mellett már saját gyártású cica és kutyaeledeleinket is piacra hoztuk. A kiskereskedelmi láncok polcain európa szerte széles választékban kaphatóak PreVital, Reno, Propesko és Shelma márkájú eledeleink. Büszkék vagyunk az elmúlt időszakra.

Mit képviselünk?

Minőséget, ami megfizethető.
A gazdik igényeit szem előtt tartva olyan termékeket hozunk piacra, amikkel soha többet nem kell kompromisszumot kötni sem a minőség, sem az ár kérdésében.

Partner in Pet Food