Termékek

PreVital száraz macskaeledel INDOOR, csirkével

Összetevők

gabonafélék, hús és állati származékok (18%; melyből 4% csirke a zöld, narancs, natúr színű tápszemekben), növényi fehérje kivonatok, olajok és zsírok, növényi eredetű származékok (3% cellulóz, 2% cukorrépapép, 0,1% yucca schidigera kivonat), élesztő (2,5%), ásványi anyagok.

Kiszerelés
1,4 kg és 300 g
Ízesítés
csirkével
Termékjellemzők
Nagyszerű íz. Az Omega-6 zsírsavak és a Cink együttesen támogatják az egészséges bőr és fényes szőrzet kialakulását. VITALITÁS - Magasabb E- és hozzáadott C-vitamin-tartalom a piros tápszemekben, az egészséges immunrendszerért. Yucca Schidigera-kivonatot tartalmaz, mely mérsékli a macskaürülék, ezáltal az alomtálca szagát. Növényi rostokkal a szőrlabdák keletkezésének megelőzéséért.
Etetési útmutató

A feltűntetett etetési mennyiségek egy átlagos testsúlyú (4 kg) macska napi energiaszükségletét fedezik. A macskák napi energiaszükséglete függ az állat korától, aktivitásától, tartás módjától (pl. lakásban tartott macskának kevesebb energiára van szüksége), állapotától. Fontos, hogy az állateledel mellé mindig biztosítson friss, ivóvizet!

Analítikai összetevők
Nyersfehérje 30.0%
Nyerszsír 11.0%
Nyershamu 7.0%
Nyersrostok 5.0%
Omega-6 zsírsavak 1.85%
Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok / kg
A-vitamin 12000 NE
D3-vitamin 1200 NE
E-vitamin 245 mg
C-vitamin 55 mg
Réz (mint Réz(II)-szulfát, pentahidrát) 17 mg
Vas (mint Vas(II)-szulfát, monohidrát) 128 mg
Jód (mint Kalcium-jodát, vízmentes) 3,4 mg
Cink (mint Cink-szulfát, monohidrát) 130 mg
Mangán (mint Mangán(II)-oxid) 18 mg
Szelén (mint Nátrium-szelenit) 0,35 mg
Taurin 1500 mg