Aktuális

Most egy falat segítség is életeket menthet!

Az elmúlt időszak sok szempontból az összefogásról, a segítségnyújtásról szólt, mindannyian érezzük, hogy mindennél többet jelent most egy apró tett is!

Mindig is fontos volt számunkra a legelesettebbek, négylábú társaink segítése, akik kérni ugyan nem tudnak, de annál hálásabbak a törődésért. Az elmúlt években nehéz helyzetbe kerültek az állatmenhelyek is, hiszen sok eddigi forrásból érkező segítség elapad- a korona vírus helyzet az élet minden területén ,így az állattartásra, állatok befogadására és sajnos az „árván” maradt kiskedvencek életére szintén hatással volt.

Most még többet jelent egy zacskó táp, egy meleg pokróc, vagy egy segítő kéz. A PreVital felelős márkaként nem csupán minőségi állateledelek gyártásával, de az otthontalan állatok megsegítésével is küzd azért, hogy minden négylábú kedvenc olyan törődést és szeretetet kapjon, amilyet megérdemel.

Épp ezért immáron 4. éve közös összefogásban a Noé Állatotthonnal azon dolgozunk, hogy minden árva cica elegendő élelemhez és gondoskodáshoz jusson, hiszen az élet az állatmenhelyeken sem állhat meg! Idén is elindítjuk kampányunkat, melynek keretén belül minden megvásárolt PreVital termék után 1 Ft-ot adományozunk a Noénak, így egy táp megvásárlásával nem csupán saját kedvencedet lakatod jól, hanem egy árva cicán is segítesz! Mert a sok apró tett végül összeadódik, és hatalmas segítséget nyújt a leginkább rászorulóknak!

Hogy hogyan? Szerintünk valahogy így, ahogy a kampányhoz készült videóban is láthatod!

Már egyetlen PreVital táp megvásárlásával is segítesz a Noé Állatotthonnak, de ha még többet tennél értük, adód 1%-nak felajánlásával most a mindennapi működésüket is támogathatod. Csupán néhány kattintás, és máris hozzájárultál ahhoz, hogy egy éhes cica napról-napra boldogabban dorombolhasson.

A Noé Állatotthon Alapítvány adószáma: 18169696-1-42

Ide kattintva pedig minden fontos információt megtalálsz adód felajánlásáról: http://noeadoegyszazalek.hu/igyajanldfol.html

Ha pedig úgy érzed, itt az ideje az életedet megosztani egy szeretetgombóccal, a Noé Állatotthonnál örökbefogadásra is van lehetőség! Találd meg a számodra tökéletes társat, és oszd meg vele ne csak a mindennapjaid, de minden szeretetedet is! Hidd el, hogy egy életen át hálás lesz érte.

Ne feledd: A PreVital-lal most egy falat segítség is életeket menthet

vissza a tanácsokhoz